Adverteren

Uw Theater of bedrijf meer bekendheid?
Theaterplein is een landelijke site gericht op musical en theater bezoekers. Op de site van Het Theaterplein komt het laatste nieuws uit musical en Theater producties voorbij.

Speciaal voor theaters of producenten

Als theater kun je met een eigen profielfoto en  adresgegevens zichtbaar zijn onder het kopje Theaters in de regio op de site van Het Theaterplein. Tevens kun je dan nieuwsberichten plaatsen over je eigen evenementen/voorstellingen, maar ook heb je de mogelijkheid om de volledige agenda van jouw theater te plaatsen. Alle voorstellingen die je plaatst zijn zichtbaar in de agenda op www.hettheaterplein.nl.

We hebben nu een speciale introductieprijs. Je betaalt het eerste jaar geen 79 euro maar je betaalt maar 69 euro. 

Website en reserveringen 

Het is ook mogelijk om via ons uw reserveringen te laten lopen via ons reserveringssysteem. Heeft u ook behoefte aan een nieuwe website dan kunnen wij u ook daarbij helpen.

Advertorials

Wilt u als bedrijf, theater, stichting of vereniging een advertorial plaatsen op de website van Het Theaterplein?

De prijs voor een advertorial is afhankelijk van de grootte van de tekst. Foto's plaatsen bij een advertorial is ook mogelijk.

Radio reclame

Er zijn ook meerdere mogelijkheden om reclame tijd in te kopen.

U kunt bijvoorbeeld rond het programma Het Theaterplein reclame laten horen.

Maar het is ook mogelijk om de gehele dag door een radio spot te laten draaien op Radio 90FM. 

Meer informatie 

Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar info@heuvelrugmultimedia.nl ga naar www.heuvelrugmultimedia.nl of bel naar +31 343 745820.