Fout
  • Fout tijdens het laden van component: com_jvotesystem, 1

Baantjer, heerlijk herkenbaar

Op 6 oktober 2013 ging de voorstelling, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie en boekenreeks, in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het nieuwe script is  geschreven door Peter Römer, die tevens ook de rol van rechercheur Buitendam in het theaterstuk voor zijn rekening neemt. De voorstelling heeft inmiddels al meer dan zestig keer door het hele land gespeeld. Behoeft deze voorstelling nog extra aandacht in deze rubriek? Er zijn extra voorstellingen gepland wegens groot succes. En dat is terecht. Baantjer is een voorstelling die zeker zo leuk is als de afleveringen op de televisie. De interactie met het publiek is bijzonder leuk en de acteurs zijn uitermate goed in hun rolen. Met een extra pluim voor Peter Tuinman, de Cock, met cee, oo, cee, ka.

Meer info op: www.niehevanlambaart.nl

Maar je krijgt er wel heel veel voor terug

'Maar je krijgt er wel heel veel voor terug is een hilarische voorstelling met botte grappen, mooie liedjes, absurdistische humor en een stortvloed aan herkendbaarheid'. Aldus Bastiaan Ragas, op wiens boek het stuk is gebaseerd. Als directeur van De Rode Boksbal is hij eveneens de producent en speelt hij naast Anne-Marie Jung de hoofdrol.

'Maar je krijgt er wel heel veel voor terug' is onder regie van Diedrik Ebbinge een voorstelling die je met een brede glimlach op je gezicht de zaal doet verlaten. In de rubriek Recensies vind je onze recensie over deze voorstelling die wel eens tot de hits in de theaters zou kunnen gaan  horen! Een aanrader.

Voor meer info en de speellijst: www.derodeboksbal.nl

 

Little Voice

The Rise and fall of Little Voice is een ontroerende muziekkomedie van Jim Cartwright. In een vertaling van Jules Deelder wordt deze West End hit nu uitgebracht in Nederland. Met Suzan Seegers als Mus en Ellen Pieters als haar loeder van een moeder. Met prachtige liedjes van Edith Piaf, Marlene Dietriech, Marilyn Monroe en Shirley Bassey.

Little Voice wordt uitgebracht door Kik productions en Senf Theaterpartners. Voor meer info en de speellijst: www.ntk.nl

Sven Ratzke

Iedere eerste zaterdag van de maand, met altijd nieuwe gasten!

Het concept is simpel: u laat zich onderdompelen in Ratzkes nachtclub waar hij onder
begeleiding van een virtuoze band steeds andere, bekende en bizarre artiesten
ontvangt. Net voor middernacht is The Cabaret Alive!  En terwijl gastheer Ratzke de sterren
van de hemel zingt, nipt het publiek aan een vers gemixte cocktail of een

glas champagne. Ratzkes Late Night is verrassend en sexy, met een dikke laag
glamour en excitement. Zorg dat u erbij bent!

Svens gasten:
muzikaal en eigenzinnig!

M-Lab musical Grand Hotel in Amsterdamse vijfsterren hotel The Grand

Eerste musicalregie Ursul de Geer


Vanaf 24 april aanstaande produceert M-Lab Grand Hotel, tachtig jaar na de gelijknamige Hollywood film. De musical wordt gespeeld op een unieke locatie: in het vijfsterrenhotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam op de Oudezijds Voorburgwal. Voor het eerst in de geschiedenis van het hotel wordt een musical geproduceerd in de voormalige raadzaal waar Koningin Beatrix en Prins Claus elkaar 46 jaar geleden het jawoord gaven. 

De regie is in handen van acteur, regisseur en tv-maker Ursul de Geer, die hiermee zijn musical regiedebuut maakt. Grand Hotel gaat in première op zaterdag 28 april 2012.


De musical speelt zich af in 1928 in het Berlijnse Grand Hotel, op dat moment het meest elegante en luxueuze hotel van de wereld. Gaandeweg de voorstelling maken we kennis met een baron, een prima ballerina, een Joodse boekhouder, een zakenman en een typiste die allemaal gedurende één weekend in het hotel verblijven. Grand Hotel is onderscheiden met vijf Tony Awards en vijf Drama Desk Awards.

Grand Hotel is op 24, 25 en 26 april te zien in Theater M-Lab en van 28 april t/m 6 mei in hotel The Grand. Grand Hotel wordt voor M-Lab bewerkt en vertaald door Koen van Dijk. De choreografie is in handen van Daan Wijnands. Menno Theunissen verzorgt de muzikale leiding en de kostuums worden ontworpen door Lenn Aarntzen. De audities vinden deze week plaats. 

Grand Hotel wordt mede mogelijk gemaakt door Joop van den Ende Theaterproducties en Sofitel Legend The Grand Amsterdam. 

www.m-lab.nl


Luister Live!

Luister live naar Radio90FM !
Klik op een van onderstaande logo's:
WMP

Calypso Theater