Over het Theaterplein

Het Theaterplein is een programma over musicals en theatershows, toneel, cabaret en andere vormen van theater. We besteden  veel aandacht aan theatervoorstellingen in de regio van Radio 90FM. Dit zijn de volgende theaters: Calypso Theater in Wijk bij Duurstede, Het Cultuurhuis in Doorn, Figi Theater in Zeist, Beauforthuis in Austerlitz, De Flint in Amersfoort, De Lampegiet in Veenendaal.

We doen verslag van perspresentaties van musical, van premières van musicals, concerten en andere voorstellingen.

 

Er zijn wekelijks interviews te beluisteren met mensen uit de theaterwereld. Regelmatig komen er interessante gasten uit de showbizzwereld langs en wordt hun muziekkeuze gedraaid en wordt er, indien mogelijk, live gezongen.

 

Elke tweede dinsdag van de maand geeft Mieke van Cultuurpodiumonline uitgaanstips voor onze regio.

 

Het Theaterplein wordt samengesteld en gepresenteerd door Ester Dijkema en de techniek wordt verzorgd door Ivar van Teylingen.

 

 

Het Theaterplein is wekelijks live te beluisteren op Radio 90FM op dinsdag van 19:00 tot 21:00 uur en wordt herhaald op vrijdag tussen 21:00 en 23:00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 14:00 uur. Het programma is ook via internet te beluisteren: www.radio90fm.nl.  We zijn via e-mail te berieken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Luister Live!

Luister live naar Radio90FM !
Klik op een van onderstaande logo's:
WMP

Calypso Theater