Ernst en Bobbie zijn terug!

Vanaf 1 oktober in de theaters
Wie kent ze niet? Het populaire soepkippenduo Ernst en Bobbie is komend theaterseizoen weer in ruim dertig theaters te zien. Van 1 oktober 2017 tot en met 27 mei 2018 schitteren de vrienden in De Vakantieshow.

De vakantieshow

Ernst en Bobbie hebben vakantie, maar er gaat meteen van alles mis: op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is er geen enkele plaats meer vrij. Gelukkig heeft Ernst de oplossing: Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping. Maar of dat nou zo’n goed idee is…? Elke Ernst en Bobbie-show is een belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken, kan iedereen uit volle borst meezingen met hun bekende liedjes van TV.

Sinterklaasshow

Van 19 november tot en met 2 december wordt deze theatershow tijdelijk onderbroken voor een spannende Sinterklaasshow.

In de weken voorafgaand aan Sinterklaas treedt het duo op met Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas. Hierin organiseren Ernst en Bobbie een verjaardagsfeestje voor Sinterklaas, waarbij natuurlijk van alles mis gaat.

Waar en Wanneer?

De vakantieshow is te zien van 1 oktober 2017 t/m 27 mei 2018