Musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt 

Wegens succes verlengd
Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, met Simone Kleinsma in de rol van Annie M.G. Schmidt, is al vóór de première wegens de grote vraag naar kaarten verlengd.

Producent Albert Verlinde

“De voorstelling wordt nu al omarmd door Nederland en dat maakt me trots. De vraag naar kaarten, zeker in Amsterdam, is zo groot dat het vraagt om een verlenging. Ik vind het een prachtig eerbetoon aan Annie M.G. Schmidt om zowel de première als de dernière in haar geliefde Amsterdam te mogen spelen”

Was getekend Annie M.G. Schmidt

Samen met haar zoon Flip (William Spaaij) blikt Annie M.G. (Simone Kleinsma) terug op haar leven vol hoogtepunten maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot meest geliefde Nederlandse schrijfster ooit. Was Getekend, Annie M.G. Schmidt gaat op zondag 24 september 2017 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het scenario, dat gebaseerd is op de succesvolle biografie van Annejet van der Zijl, heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers als ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’, ‘Margootje’ en ‘Vluchten kan niet meer’ van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.  

Waar en Wanneer?

Deze nieuwe Nederlandse musical gaat aanstaande zondag 24 september in première en reist tot en met mei langs 45 theaters in Nederland. Daarna is de musical nog tot en met 15 juli te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.